Tidligere statsminister Mian Nawaz Sharif angret ikke på sin beslutning..

nyheter

Tidligere statsminister Mian Nawaz Sharif (PML-N) angret på sin beslutning om dannelsen av juridiske kommisjon og konstitusjonelle komiteer

«Jeg angrer ikke på avgjørelsen som ble tatt i oppriktighet og i beste nasjonale interesse, sa Mian Nawaz Sharif”

Mian Nawaz Sharif sier han godt visste at hans parti var med på samtaler med en regjering som aldri hadde oppfylt sine forpliktelser, og la til at de har blitt dolket i ryggen to til tre ganger, og de ville ikke gi en mulighet til sittende regjeringen.

“Vi husker svært godt å ha blitt dolket to til tre ganger og ønsker ikke bli dolket igjen av sittende regjeringen, sier Mian Nawaz Sharif. Han understreket å huske at han selv og Shahbaz Sharif hadde blitt diskvalifisert gjennom kenguru domstoler, Punjab guvernøren ble utnevnt med full autoritet mens en av dommerne nylig utnevnt av president Asif Zardari ble beskyldt i et mord sak. Gud redd oss fra slike situasjoner” sa han.

Mian Nawaz Sharif påpekte på at hvis myndighetene ønsker at det juridiske kommisjonen skal bestå av tre regjeringsmedlemmer og tre dommere inkludert høyesterettsjustitiarius, da bør dommere gis myndighet til å oppnevne syvende medlem av kommisjonen.