Lebara er et av Norges mest flerkulturelle selskap

nyheter

Ved å gjøre det enkelt og billig å ringe internasjonale samtaler med din mobiltelefon sørger Lebara for nærhet til familie og venner i et flerkulturelt samfunn. Takket være et stort nettverk og effektiv håndtering av millioner av samtaleminutter, kan Lebara tilby svært lave priser til utlandet.

Lebara selger både mobiltelefoni og telekort og deres produkter selges fra mer enn 6500 utsalgssteder i hele Norge gjennom butikk, kiosk, bensinstasjoner, uavhengige forhandlere og på www.lebara.no. Selskapet har til sammen 57 engasjerte og dyktige medarbeidere fra 22 ulike land og på Lebaras kundesenter snakkes det over 20 språk slik at de ansatte alltid er klare til å hjelpe kunder på best mulig måte.

Lebaras visjon er å sørge for nærhet til familie og venner i det flerkulturelle samfunnet og har gjennom mange år engasjert seg innenfor ulike flerkulturelle aktiviteter, arrangementer og sponsorater.

Lebara  ble etablert i 2001 og er i dag ledende på mobilsamtaler til utlandet. De er eid av Network Norway konsernet, som består av merkevarene Lebara, OneCall og Network Norway Bedrift. På kort tid har de blitt landets tredje største mobiloperatør, og med over 400.000 kunder er Network Norway konsernet den mobiloperatøren som vokser raskest i landet. Network Norway bygger eget mobilnett og utfordrer bransjen med fremtidsrettede tjenester og lavere priser.