Ny Pakistans Ambassadør er oppnevnt til Norge

Aamir Sheikh nyheter

Pakistans ambassadør til Norge er oppnevnt, H.E Ishtiaq Hussain Andrabi. Pakistans statsminister Syed Yusuf Raza Gilani innkalte ham til samtale på fredag den, 30. september ​​for å oppdatere ham og informere om at Norge er et viktig land hvor et stort antall pakistanere har bakgrunn fra Gujrat, Kharian, er Lala Musa og Jhelum hvor de alle har bidrat til landets økonomi på en verdig måte.

– Jeg er stot over at den første faste stortingsrepresentant i Norge, Afshan Rafiq som har Pakistanskbakgrunn sa statsministeren, og legger til, pakistanere er godt forankret i det norske samfunnet og gir verdifulle bidrag i økonomiene i Pakistan og Norge.

Den ny utnevnte Pakistanske ambassadør til Norge H.E Ishtiaq Hussain Andrabi, sa at han ville fremme landets diplomatiske, kommersielle og investeringer interesser foruten å mobilisere det pakistanske miljøet å bli en sann ambassadør i Norge.

Andrabi også lovet å spille en pro-aktiv rolle i Nærings Konferanse i regi av Telenor – en suksesshistorie i telekommunikasjonssektoren i Pakistan. Statsministeren sa at departementet of Information Technology og Board of Investment vil forlenge full støtte i arbeidet.

Offsielt Invitasjon til Norges Kongefamilien

Statsministeren ba også ambassadøren om å overreke en offsiell invitasjon til å besøke Pakistan på hans vegne til den norske Kongefamilien.

Aamir J. Sheikh, leder av 14. augustkomiteen, ønsker den nye utnevnte ambassadør til Norge hjertelig velkommen og ser frem til godt samarbeid for å bidra til enda bedre relasjoner mellom Norge og Pakistan.