Fakkeltog for Pakistan

nyheter

H.K.H Kronprins Haakon tente den første fakkelen i støttemarkeringen for de flomrammede i Pakistan på Jernbanetorget i Oslo onsdag kveld den,  22. september 2010.
Skrevet av: Linda Y. Bekkevold
Da Slottet fikk høre om fakkeltoget som skulle arrangeres til støtte for Pakistan, ønsket Kronprins Haakon å bidra med sin støtte. Han synes det er høyst aktuelt for Norge da det er mange nordmenn med pakistansk bakgrunn. Han oppfordret alle til å hjelpe og bidra personlig gjennom norske hjelpeorganisasjoner.

Det var 14. Augustkomiteen i samarbeid med Røde Kors, den pakistanske befolkningen og Lebara  som arrangerte fakkeltoget, og leder Aamir J. Sheikh er rørt over støtten de får av det norske folk og myndighetene.

Han forteller at vinteren er på vei også i Pakistan. Det gjør forholdene mye verre for alle de millioner av mennesker som mangler vann og mat, ikke minst alle kvinnene som skal føde i nær framtid – Jeg oppfordrer de som har mye til å gi litt. Det er også snart jul for mange kristne i Pakistan. Tenk på de barna som ikke kan feire, for de har ingenting igjen. Pengene du støtter med kan være en gave til dem, oppfordret Sheikh.