Gratulerer Pakistan cricket team på historisk seier

nyheter

ISLAMABAD: President Asif Ali Zardari og statsminister Syed Yusuf Raza Gilani har gratulert Pakistan cricket team på å vinne lørdag bassenget kamp mot Australia i Colombo, og oppnå den øverste posisjonen i gruppen sin.

Presidenten og statsministeren i sine egne meldinger til Manager og kaptein i Pakistan Cricket Team, roste fremragende ytelse og suveren idrettsmann ånd demonstrert av alle medlemmer av pakistanske troppen i alle disipliner av spillet.

De håpet at landslaget ville omfavne World Cup ved å vise super ytelse gjennom hardt arbeid og laginnsats.

Presidenten og statsministeren sa at bønner og gode ønsker av hele nasjonen er med Pakistan Cricket Team

Dette er cricket:
Cricket er en lagsport for to lag, hver med elleve spillere. Sporten er av engelsk opphav, og utøves med cricketball og balltre på en elliptisk gressbane. I sentrum av banen er det en avlang stripe med hardere mark, hvor storparten av spillet foregår. Målet er å score flere poeng enn motstanderen. Hvert lag har en eller to omganger hvor laget er inne og slår etter ballen for å score poeng, mens utelaget prøver å få dem ut og unngå at innelaget scorer poeng. Spillet avbrytes med en gang et lag har fått flere poeng enn det er mulig for motstanderen å oppnå.