Tidligere statsminister Mian Nawaz Sharif innlagt på sykehus i London

nyheter

LONDON: Tidligere statsminister Nawaz Sharif har vært i den kritiske omsorg enhet av et privat sentrale sykehus i London siden mandag kveld.

Det var bare på sent onsdag kveld at leger brakte ham til bevissthet etter en rekke prosedyrer utført på Nawaz Sharif hjerte, sykehus kilder og en betrodd Pakistan Muslim League-Nawaz, UK, kilde til The News.

Når Nawaz Sharif reiste i forrige uke fra Geneve til London med sin kone og sønn Hasan Nawaz, fløy sin lange-serving hjertekirurg fra Pakistan til London samme ettermiddag. Lederen av Pakistan Muslim League-N hadde sjekket inn til sykehuset for det var en enkel og rutinemessig hjerte prosedyren som skal utføres på ham som en polikliniske saken, og han hadde tidligere avtale for dette. Imidlertid gikk det fryktelig galt på grunn av en alvorlig komplikasjon som inntraff under inngrepet. Den planlagte operasjonen ble for angiografi, som er en rutineoperasjon.

Kilder sier til The News at operasjonen ble for komplisert og Nawaz Sharif’s tilstand på et tidspunkt ble mer enn kritisk. «Han mistet mye blod. På et tidspunkt, blødningen så ut til å være ute av kontroll, men da legene tok ansvaret for situasjonen, sier kilden.

Legene ble veldig bekymret og bare da Londons beste kirurger ble tilkalt av sykehuset for å utføre en akutt operasjon for å ta opp og løse problemet. Hans andre operasjonen gikk til langt på natt.

Nawaz Sharif er fortsatt i en halv-bevisst tilstand på grunn av den tunge doseringen av medisin gitt ham siden mandag. Hans kone og sønn Hasan Nawaz er ved hans side siden. Selv er han nå utvinne godt, ifølge kildene, vil Sharif opphold på sykehuset for enda et par dager og legene kan ikke tillate ham å reise de neste ukene. Ifølge en kilde, kan Sharif nå hvile i London for nesten tre uker.

Det har blitt lært at Sharif er fortsatt ikke helt klar over den siste politiske utviklingen i Pakistan, hovedsakelig Raymond Davis-saken og furore rundt utfallet av denne saken.

Sharif har vært holdt i dyp søvn på intensivavdelingen. Hans bror og Punjab Chief Minister Shahbaz Sharif, etter hans ankomst i London onsdag, gikk rett å se sin bry på sykehuset og ble der til sent på kveld. Det var Punjab CM som informerte media da han kom at Nawaz Sharif ble behandlet i London for en hjertelidelse.

“Familien hans er opptatt av å fokusere kun på sin helse og full gjenoppretting fra en alvorlig operasjon, og han vil bli planlegger å reise tilbake til Pakistan når ryddet av team av hans leger. Hans politiske aktiviteter gjenopptas bare når han er helt bra, og ryddet av sine leger å gjøre det, “partiet kilde til The News.

Nyheter resepsjon legger til: Ifølge Pakistans høykommissær Wajid Shamsul Hasan, var Nawaz er blokkert arterier åpnet av to stenter, rapporterte TV-kanaler. Han sa Nawaz var komme seg raskt og var trolig å gå hjem i to dager. Han sa president Asif Zardari sine gode ønsker var blitt kommunisert til den skrantende lederen.

APP legger til: President Asif Ali Zardari, statsminister Yousuf Raza Gilani og PPP leder Bilawal Zardari Bhutto har sendt buketter til PML-N Quaid Nawaz Sharif i et sykehus i London og ba til Allmektige Allah for hans tidlige utvinning.

En pressemelding i Pakistan High Commission i London torsdag sa at i lys av flom for mottatte anrop om helsetilstanden til tidligere statsminister i Pakistan Mian Nawaz Sharif, ønsker High Commission å informere alle pakistanere og hans godt wishers at Mian Nawaz Sharif med velsignelse fra Allah, er hurtig gjenoppretting etter en mindre operasjon.

Familien hans kilder har formidlet sin takknemlighet til brønnen, hilsner  og har uttrykt tilfredshet over rask utvinning av Mian Nawaz Sharif.