Norway Pakistan Chamber of Commerce ble formelt åpnet for å skape nye forretningsmuligheter mellom Pakistan og Norge

Aamir Sheikh nyheter

Det ble formelt åpnet av Norway Pakistan Chamber of Commerce på Marriett Hotell, Islamabad av Pakistans statsråd, for Professional and Technical, Sheikh Waqas Akram sammen med Norges ambassadør til Pakistan, Ms Cecilie Landsverk

På den første dagen besøkte Norway Pakistan Chamber of Commerce den norske ambassaden og hadde et hyggelig møte med ambassadør Ms Cecilie Landsverk.

 

NPCC hadde også et møte med leder av Board of Investment (BOI), Saleem H. Mandviwalla. BOI formann uttalte at Pakistan har et stort potensial for investeringer i energisektoren. Norge er den tredje største gasseksportør og den femte største oljeeksportør med en økonomi, som vokser stadig. Så med innsatsen til både norske og pakistanske forretningsmenn, kunne investeringsprosjekter startes. Den Boi leder satte pris på Norge Pakistan Chamaber of Commerce mål rettett arbeid og uttrykte sitt ønske om å starte en bilateral avtale med Norge.

Pakistans Minister for Professional and Technical Training, Sheikh Waqqas Akram understrekket at Norge Pakistan Chamber of Commerce vil bidra til å hjelpe Pakistan med å skape nye forretningsmodeller og nettverk i begge land.

Pakistans statsminister Raja Pervez Ashraf er understreket også i møte med Norge Pakistan Chamber of Commerce hvor viktigheten er å få mest mulig næringssamarbeid mellom Norge og Pakistan.

Aamir J. Sheikh, leder av Norway Pakistan Chamber of Commers understreket at hans mål er å få til et bedre og tettere næringssamarbeid mellom Norge og Pakistan.