President Asif Ali Zardari skuffet over Mian Nawaz Sharif

nyheter

Islamabad 30.03.2010: President Asif Ali Zardari er vært skuffet over U-sving tatt av Mian Nawaz Sharif like før presentasjonen av det 18. endring i parlamentet, og legger til at han ikke ønsker en konfrontasjon med noe politisk parti eller institusjon, men ingen skal få lov til å destabilisere den demokratiske systemet i Pakistan.
President Asif Ali Zardari sa dette på et møte i kjernegruppen av Pakistans folkeparti (PPP) på Aiwan-e-Sadr mandag 29.03.2010. President Zardari og statsminister Syed Yousuf Raza Gilani ledet dette møtet i fellesskapet.
De som deltok på møtet inkludert Senator Nayyar Hussain Bukhari, Leder av Huset i Senatet, Makhdoom Amin Fahim, minister for handel, Mr. Nazar Mohammed Gondal, minister for mat og landbruk, Rehman Malik, statsråd for Interiør, Mr. Qamar Zaman Kaira, statsråd for informasjon og kringkasting, Syed Khursheed Ahmed Shah, statsråd for Arbeids-og Manpower, Syed Naveed Qamar, statsråd Mian Raza Rabbani, rådgiver til PM, Mr. Jahangir Badar, senator Faisal Raza Abidi, Ms Rukhsana Bangash, Ms Fauzia Wahab, Ms Fauzia Habib og Presidential talsmann, Farhatullah Babar.
Møtet drøftet den aktuelle politiske situasjonen i landet. Møtet uttrykte sin tilfredshet over partiets politikk for forsoning og sier at politikken vil fortsette i fremtiden også. Møtet ga også sin fulle tillit til ledelsen av partiets Co-formann og president Asif Ali Zardari.  Det ble bestemte undermøtet at regjeringen ville fortsette sine forsoning politikk og den konstitusjonelle komiteen vil vurdere PML-N’s reservasjoner.

Deltakerne uttrykte sin fulle tillit til ledelse av president Asif Ali Zardari.

President Asif Ali Zardari håpet at PML-N og ANP snart ville komme på noe kompromisser når det gjelder spørsmålet om å stifte NWFP, mens den demokratiske regjering er forpliktet til å oppheve den demokratiske klausuler som er innført av diktatoriske regime i grunnloven.

“Jeg er imidlertid skuffet over uttalelsen gitt av Mian Nawaz Sharif med henvisning til den juridiske kommisjonen et par timer før presentasjonen av disse endringene i parlamentet. Men vi er ikke uten håp. “sa President Zardari