Brobyggingskonsert med Falak for første gang i Oslo Konserthus den, 11. september

Aamir Sheikh nyheter

14. augustkomiteen ble dannet i 2003 for å feire Pakistans nasjonaldag i Norge. Komiteen er svært opptatt av likestilling og inkludering av kvinner og barn i feiringen av ulike kulturaktiviteter og arrangementer. Videre jobber komiteen målrettett for å minske avstanden mellom den norskpakistanske befolkning og det norske samfunnet.14. augustkomiteen arrangerer brobyggingskonsert hvert år og overrekker Brobyggerpris, Pride of Performence Award under arrangementen.

Brobyggerpris 2012 går til:

 Meget kunnskapsrik politiker og som har et varmt hjerte for de alle svakeste i verden, Høyres leder, Erna SolbergKulturbrobyggerpris 2012 går til:

En Jordnær, hjelpsom og ærlig artist, som er mest elsket i Norge,  Hanne Krogh

14. augustkomiteen har siden 2007 overrakt ”Pride of Performance Award” til norskpakistanere som har bidratt til å skape historie i det norske samfunnet med pakistanskbakgrunn.

Pride of Performance Award 2012 som går til:

En av Norges beste forfattere og filmregissøre, som har satt mange viktige debatter i forhold til integrering på dagsorden, nemlig Ulrik Imtiaz Rolfsen

Og Den første generasjons minoritetskvinne, som er veldig samfunns engasjert og som jobber spesielt for minoritetskvinners rettigheter i det norske samfunnet, Asia Begum

Jeg vil gratulere alle prisvinnere og ser frem til overrekkelsen av prisen den, 11. september på Oslo Konserthus kl.1800.

14. augustkomiteen har invitert blant annet Pakistans og Bollywoods kjent popartist Falak til å opptre live med konsert første gang i Norge den, 11. september 2012 kl.1800 på Oslo Konserthus

Fri adgang!

Komiteen jobber også med å invitere flere kjente personligheter og artister, det vil bli oppdatert så fort vi har inngått avtale.

Hjertelig velkommen til en uforglemmelig konsert!

14. augustkomiteens hoved samarbeidspartnere:

Coca-Cola Norge, Lebara, Reitan servicehandel, Rema 1000, 7-eleven, Uno X