Coca-Cola donerer maskiner for å utrydde “dengue” virus i Pakistan

Aamir Sheikh Uncategorized

The Coca-Cola Company, verdens største tapperi, har donert syv Complete Blood Count (CBC) maskiner til Sahara Trust for tidlig diagnostisering av dengue.

Sahara Trust vil samarbeide med regjeringen i Punjab for å installere disse maskinene ved å utpekte regjeringens sykehus og laboratorier.

Den CBC maskiner utfører en viktig oppgave i dengue diagnose, som bidrar med å skille blodplater fra blodet og bestemme antall trombocytter, som er avgjørende test for diagnostisering av dengue. Maskinene vil bidra med riktig diagnoser og behanding, som vil bidra med å rede flere liv.

Rizwan U. Khan, General Manager i Coca-Cola Export Corporation Pakistan og Afghanistan understeker at-  “Coca-Cola føler sitt ansvar  å bidra med hjelp i samfunnet for å samtidig redde flere liv når folket i provinsen og landet trenger hjelp og assistanse.

Diagnostisering og behandling av dengue er avgjørende for å stoppe spredningen av sykdommen.

 

Coca-Cola bidrar gjennom å donert syv Complete Blood Count (CBC) maskiner til regjeringen og Sahara Trust for Life, som vil bidra med å utrydde dengue for alltid. Dangue virus har krev 337 ukyldige liv i provinsen Punjab, Pakistan, og flere tilfeller blir rapportert hvereneste dag.

Regjeringen ressursene blir strukket å begrense deres og det er viktig at selskaper fra privat sektor og frivillige organisasjoner kommet frem til å støtte helsesystemet i provinsen.

Kjent musikk stjerne og leder av Sahara for live trust, Abrar-ul-Haq takker  Coca-Colas donasjon. Han mener dette støtte fra Coca-cola vil bidrag ytterligere styrke regjeringens innsats for å utrydde Dangue virus i Pakistan.

Coca-Cola har tidligere inngått samarbeid med Sahara ved flere anledninger for flom og jordskjelv lettelse og rehabilitering gir hjelp og bistand til de nødlidende.
Coca-Cola fortsetter å utlede sine ressurser og investere betydelig i å bygge bærekraftige lokalsamfunn i Pakistan.